GSPEED Norge

Hjem » Assistanse- og servicetjenester

Assistanse- og servicetjenester

Gspeed medlemsservice:

På starten av 2000-tallet ble det en stor økning og utvikling med salg av kinesiske produkter og merkevarer i Norden, men det var stor mangel på kunnskap og mye feilaktig informasjon rundt produktene som ble solgt hos flere importører og grossister. Dette medførte noe hodebry for flere forbrukere. Etter noen få år, gikk flere importører og grossister konkurs og flere ble nedlagt/opphørt. Dermed ble det noe vanskelig for forbrukere og få tak i reservedeler og tilbehør spesielt innen snøfreser og små motor segmentet. Enkelte forbrukere fikk det også noe vanskelig med service og support, da det ble vanskelig og finne bedrifter som kunne gi råd og veiledning rundt de aktuelle produktene. Kina produserer og lager millioner av små motorer og maskiner hvert år.
I Norge selges det flere tusen årlig, etterspørselen er stor også for reservedeler og ikke minst tekniske råd og spesifikasjoner om produktene.

Maskiner og motorer trenger oppmerksomhet, service og vedlikehold for å yte optimalt år etter år.
Med vår kompetanse, spesialkunnskaper, tilgang på reservedeler og ressurser for de fleste maskiner med loncin og zongshen på markedet, sikrer du deg som medlem nettopp dette. Vi har sterkt fokus på service, kvalitet og hjelpsomhet å legger stor vekt på fleksibilitet og profesjonalitet. Vi er behjelpelig med service og vedlikeholdsprogram i henhold til fabrikkenes spesifikasjoner for alle representative merker under GSPEED Norge. Vi er allsidige og løser små og store oppdrag. Vi har høyt kvalifiserte fagfolk og serviceteknikere.

Vi tilbyr våre medlemmer et stort spekter av tjenester og assistanse:

 • Teknisk/faglig veiledning og rådgivning
 • Rabattordninger og medlemsfordeler
 • Assistanse og servicetjenester ( Gspeed assistanse: starthjelp, punktering, bilbatteri, startbatteri, oljepåfyll,  motortrøbbel/motorstopp, feilsøking og diagnose, avlesing av feilkoder, tom drivstofftank m.m.)
 • Maskin- og motorhjelp
 • Verdivurdering
 • Hjelp til og finne/skaffe reservedeler
 • Kontakt nettverk av bedrifter/forhandlere
 • Tilgang på bruksanvisninger, bilder, skisser, tegninger, bruks manualer, delelister/kataloger, verkstedmanualer, diverse kurs, garanti, service og reparasjons manualer, informasjon og veiledning m.m.

For du ikke tak i deler/reservedeler til din snøfreser? Ta kontakt med oss.

Mekanisk verksted/serviceverksted:
Vi fikser og ordner det meste for de fleste. Vi har sterkt fokus på service, kvalitet og hjelpsomhet å legger stor vekt på fleksibilitet og profesjonalitet. Vi tilbyr service og vedlikeholdsprogram henhold til fabrikkenes spesifikasjoner for alle representative merker under GSPEED Norge. Vi kan hjelpe til med reparasjoner og deler for de fleste merker og kjøretøy som enten har loncin eller zongshen motor. Alt innen hage-og fritids maskiner som kan trenge vedlikehold og service kan vi være behjelpelig med. Vi er allsidige og løser små og store oppdrag. Vi har lang erfaring og oppdaterte mekanikere/serviceteknikere. Med vår kunnskap og erfaring garanterer vi trygghet for deg som medlem hos oss.

Service og henteservice – Vi kan være behjelpelig med transport av nye og brukte maskiner og redskaper. Enkelte maskiner kan være både store, tunge og dermed vanskelig å frakte. Med bakgrunn i dette tilbyr vi selvsagt en egen hente og bringe-tjeneste der vi både henter og leverer igjen ditt utstyr etter at servicen er ferdig. Vi har spesialisert oss innen små maskiner, motorer og redskaper med loncin og zongshen. Vi tar også på oss mekaniske utfordringer, ombygginger/tilpasninger av maskiner og redskaper som andre verksteder og bedrifter/butikker ikke klarer, samt oppgaver/aktiviteter som faller naturlig inn.

Lever din snøfreser, gressklipper, hagetraktor, kompressor eller lignende til en årlig sjekk, service, hel-sjekk og eventuelt reparasjon av skader. Vi har deler til de fleste typer motor- og maskiner med loncin og zongshen. Det vi ikke har på lager, får vi raskt fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Vi fører kvalitetsprodukter fra kjente leverandører, og vi bruker kun originale deler eller tilsvarende i samme kvalitet som produsenten anbefaler.

Vi i GSPEED Norge er mennesker som ønsker å hjelpe andre, og som trives med det. Vi har fokus på enklere hverdag, økt livskvalitet og livsglede. Vi har egen vakttelefon for våre faste medlemmer, som medlemmer kan ringe oss på når de trenger assistanse eller rådgivning. Privatmedlemmer av GSPEED Norge for hele 30% rabatt på alle tjenester og 20% rabatt på reservedeler. Bedrifts medlemmer av GSPEED Norge har egne avtaler og rabatter inkludert i deres medlemskap.

Frivillig virksomhet:
Gspeed Norge kan være behjelpelig med å tilby personell og utstyr f.eks til Frivillighetsentraler, frivillige lag, foreninger og organisasjoner. Vi kan være behjelpelig med utlån av f.eks snøfreser, gressklipper, henger, motorsag, høytrykkspyler og andre redskaper og utstyr. Vi kan også bistå lokalmiljøet med f.eks snømåking, gressklipping/plenklipp, strøing, oppfylling av strøkasser, utlevering av strøsand- og issmelte produkter, enkle vaktmestertjenester, reparasjon/service av småmotorer, maskiner og redskaper med mer. Gspeed Norge tilbyr assistanse- og servicetjenester til medlemmer og kunder basert på frivillig innsats/arbeid. Vi ordner og fikser det meste for de fleste som måtte trenge en hjelpende hånd.

Gspeed assistanse:

Gspeed Norge kan tilby assistanse- og servicetjenester til alle, uansett om om du er medlem eller ikke. Vi håndterer både små og store oppdrag, og vi kan hjelpe til med det meste. Som medlem inngår det meste i medlemskapet, men i noen tilfeller kan det forekomme en liten egenandel.  Om kunden ikke har medlemskap i Gspeed Norge, må man betale for utført assistanse- servicetjeneste som er utført. Prisene varierer avhengig av utført assistanse og omfang, og om det er benyttet noen form for deler, produkter eller ekstra materiell. Mer om dette kan leses under fanen spørsmål og svar.

Assistanse- og servicetjenester:
Gspeed Norge kan tilby assistanse- og servicetjenester til alle, uansett om om du er medlem eller ikke. Vi håndterer både små og store oppdrag, og vi kan hjelpe til med det meste. Vi tilbyr assistanse på din hjemmeadresse. Vi tilbyr assistanse- og servicetjenester til bil, atv, mc/moped, snøfreser, hage- og parkmaskiner m.fl. 

 • Starthjelp: Har du problemer med å få start på bilen, atv, mc/moped eller snøfreser? Er batteriet flatt eller dødt. Ta kontakt med oss for starthjelp.
 • Bilbatteri/startbatteri: Bytte og montering. Batteri til bil, ATV, MC/moped m.fl. Vi kan hjelpe deg.
 • Motorhjelp/motortrøbbel/motorstopp: Har du problemer med motor eller den er stanset?.  Ta kontakt med oss, vi hjelper deg og finne årsaken.
 • Punktert dekk: Har du punktert dekk?. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.
 • Feilsøking- og avlesning av varsellamper: Vi kan hjelpe deg med kodelesing av varsellamper på motor- og datasystem. Dette gjelde for bil, mc/moped, atv m.fl.
 • Oljepåfyll: Vi hjelper deg med å sjekke oljenivå, oljekvalitet og kan etterfylle riktig olje(r) ved behov.
 • Tom for drivstoff: Er du tom for drivstoff og trenger påfyll, ta kontakt så hjelper vi deg.
 • Hjulskift: Legge om hjul?, sommer-vinterdekk. Montering/demontering av hjul. Vi hjelper til med hjulskift på personbil, atv, småmaskiner hagetraktorer, park- og kombimaskiner m.fl
 • Servicebil: Vi har servicebil med mye verktøy og utstyr. Ved behov er bilen utstyrt med blant annet reservedeler, nød-startere, bilbatteri, ladere, test- og måleinstrumenter, motorolje, spylervæske med mer som kan kjøpes ved behov.

Gspeed_Assistanse3

Vintertjenester- Snømåking og strøing:
Maskinell og manuell snørydding/snømåking
Måking av tak, gårdsplasser, inngangspartier m.m
Strøing og oppfylling av strøkasser
Levering av strø- og issmelte produkter for glatt is

Vi tilbyr våre assistanse og servicetjenester primært i fylkene Vestfold, Buskerud, Telemark og Akershus (Oslo området). Vi har vakttelefon 24 timer i døgnet ( 24/7 service gjelder kun for medlemmer). Skulle det skje noe akutt eller uventet, kan vi rykke ut med nødvendig mannskap og utstyr.

GSPEED Norge samarbeider med SPEED Gruppen som er foretaks-registrert med org.nr 918 874 836.

Bli medlem i dag du også! 

GSPEED NORGE MEDLEMSSERVICE
Vi tilbyr våre medlemmer et stort spekter av tjenester og assistanse:

 • Teknisk/faglig veiledning og rådgivning
 • Rabattordninger og medlemsfordeler
 • Assistanse og servicetjenester
 • Maskin- og motorhjelp
 • Verdivurdering
 • Hjelp til og finne/skaffe reservedeler
 • Kontakt nettverk av bedrifter/forhandlere
 • Tilgang på bruksanvisninger, bilder, skisser, tegninger, bruks manualer, delelister/kataloger, verkstedmanualer,
  diverse kurs, garanti, service og reparasjons manualer, informasjon og veiledning m.m.

KONTAKT OSS
Send oss gjerne en epost eller ta kontakt på telefon.

Telefon: (+47) 932 83 332


Epost: post@gspeed.no

Fornøyde medlemmer
er vår beste referanse!