GSPEED Norge

Hjem » GSPEED Norge: Medlemsservice

GSPEED Norge: Medlemsservice

gs13

Medlemsservice:

På starten av 2000-tallet ble det en stor økning og utvikling med salg av kinesiske produkter og merkevarer i Norden,
men det var stor mangel på kunnskap og mye feilaktig informasjon rundt produktene som ble solgt hos flere importører og grossister. Dette medførte noe hodebry for flere forbrukere. Etter noen få år, gikk flere importører og grossister konkurs og flere ble nedlagt/opphørt. Dermed ble det noe vanskelig for forbrukere og få tak i reservedeler og tilbehør spesielt innen snøfreser og små motor segmentet. Enkelte forbrukere fikk det også noe vanskelig med service og support, da det ble vanskelig og finne bedrifter som kunne gi råd og veiledning rundt de aktuelle produktene. Kina produserer og lager millioner av små motorer og maskiner hvert år.
I Norge selges det flere tusen årlig, etterspørselen er stor også for reservedeler og ikke minst tekniske råd og spesifikasjoner om produktene.

Maskiner og motorer trenger oppmerksomhet, service og vedlikehold for å yte optimalt år etter år.
Med vår kompetanse, spesialkunnskaper, tilgang på reservedeler og ressurser for de fleste maskiner med loncin og zongshen på markedet, sikrer du deg som medlem nettopp dette. Vi har sterkt fokus på service, kvalitet og hjelpsomhet å legger stor vekt på fleksibilitet og profesjonalitet. Vi er behjelpelig med service og vedlikeholdsprogram i henhold til fabrikkenes spesifikasjoner for alle representative merker under GSPEED Norge. Vi er allsidige og løser små og store oppdrag. Vi har høyt kvalifiserte fagfolk og serviceteknikere.

Vi tilbyr våre medlemmer et stort spekter av tjenester og assistanse:

 • Teknisk/faglig veiledning og rådgivning
 • Rabattordninger og medlemsfordeler
 • Assistanse og servicetjenester
 • Maskin- og motorhjelp
 • Verdivurdering
 • Hjelp til og finne/skaffe reservedeler
 • Kontakt nettverk av bedrifter/forhandlere
 • Tilgang på bruksanvisninger, bilder, skisser, tegninger, bruks manualer, delelister/kataloger, verkstedmanualer, diverse kurs, garanti, service og reparasjons manualer, informasjon og veiledning m.m.

For du ikke tak i deler/reservedeler til din snøfreser? Ta kontakt med oss.

Mekanisk verksted/serviceverksted:
Vi fikser og ordner det meste for de fleste. Vi har sterkt fokus på service, kvalitet og hjelpsomhet å legger stor vekt på fleksibilitet og profesjonalitet. Vi tilbyr service og vedlikeholdsprogram henhold til fabrikkenes spesifikasjoner for alle representative merker under GSPEED Norge. Vi kan hjelpe til med reparasjoner og deler for de fleste merker som enten har loncin eller zongshen motor. Alt innen hage-og fritids maskiner som kan trenge vedlikehold og service kan vi være behjelpelig med. Vi er allsidige og løser små og store oppdrag. Vi har lang erfaring og oppdaterte mekanikere/serviceteknikere. Med vår kunnskap og erfaring garanterer vi trygghet for deg som medlem hos oss.

Service og henteservice – Vi kan være behjelpelig med transport av nye og brukte maskiner og redskaper. Enkelte maskiner kan være både store, tunge og dermed vanskelig å frakte. Med bakgrunn i dette tilbyr vi selvsagt en egen hente og bringe-tjeneste der vi både henter og leverer igjen ditt utstyr etter at servicen er ferdig. Vi har spesialisert oss innen små maskiner, motorer og redskaper med loncin og zongshen. Vi tar også på oss mekaniske utfordringer, ombygginger/tilpasninger av maskiner og redskaper som andre verksteder og bedrifter/butikker ikke klarer, samt oppgaver/aktiviteter som faller naturlig inn.

Lever din snøfreser, gressklipper, hagetraktor, kompressor eller lignende til en årlig sjekk, service, hel-sjekk og eventuelt reparasjon av skader. Vi har deler til de fleste typer motor- og maskiner med loncin og zonghsen. Det vi ikke har på lager, får vi raskt fra våre leverandører og samarbeidspartnere. Vi fører kvalitetsprodukter fra kjente leverandører, og vi bruker kun originale deler eller tilsvarende i samme kvalitet som produsenten anbefaler.

Vi i GSPEED Norge er mennesker som ønsker å hjelpe andre, og som trives med det. Vi har fokus på enklere hverdag, økt livskvalitet og livsglede. Vi har egen vakttelefon for våre faste medlemmer, som medlemmer kan ringe oss på når de trenger assistanse eller rådgivning. Privatmedlemmer av GSPEED Norge for hele 30% rabatt på alle tjenester og 20% rabatt på reservedeler. Bedrifts medlemmer av GSPEED Norge har egne avtaler og rabatter inkludert i deres medlemskap.

Frivillig virksomhet:
Gspeed Norge kan være behjelpelig med å tilby personell og utstyr f.eks til Frivillighetsentraler, frivillige lag, foreninger og organisasjoner. Vi kan være behjelpelig med utlån av f.eks snøfreser, gressklipper, henger, motorsag, høytrykkspyler og andre redskaper og utstyr. Vi kan også bistå lokalmiljøet med f.eks snømåking, gressklipping/plenklipp, strøing, oppfylling av strøkasser, utlevering av strøsand- og issmelte produkter, enkle vaktmestertjenester, reparasjon/service av småmotorer, maskiner og redskaper. Vi ordner og fikser det meste for de fleste som måtte trenge en hjelpende hånd.

Montering/hjulskift av personbil, varebil etc:
Vi kan komme ditt hvor kjøretøyet står, hjemme, på jobben etc.
Hjelp/assistanse ved punktering eller flat dekk. Hjelp/assistanse ved flat batteri. Dekk/hjul til personbiler, SUV, varebiler, små maskiner og redskaper, hage-park maskiner m.fl

Assistanse- og servicetjenester:
Motorhjelp: Assistanse ved behov for hjelp med bil, kjøretøy, snøfreser, gressklipper, hagetraktor, moped m.fl
Reparasjon/service/vedlikehold og montering/demontering av f.eks bildekk/hjul, små-maskiner, snøfresere, gressklippere, atv, moped, plentraktor, hagetraktor, park- og kombimaskiner m.m

Vintertjenester- Snømåking og strøing:
Maskinell og manuell snørydding/snømåking
Måking av tak, gårdsplasser, inngangspartier m.m
Strøing og oppfylling av strøkasser
Levering av strø- og issmelte produkter for glatt is

Vi tilbyr våre assistanse og servicetjenester til medlemmer primært i fylkene Vestfold, Buskerud, Telemark og Akershus (Oslo området). Vi har vakttelefon 24 timer i døgnet. Skulle det skje noe akutt eller uventet, kan vi rykke ut med nødvendig mannskap og utstyr.

GSPEED Norge samarbeider med SPEED Gruppen som er foretaks-registrert med org.nr 918 874 836.

Bli medlem i dag du også! 

 

GSPEED NORGE MEDLEMSSERVICE
Vi tilbyr våre medlemmer et stort spekter av tjenester og assistanse:

 • Teknisk/faglig veiledning og rådgivning
 • Rabattordninger og medlemsfordeler
 • Assistanse og servicetjenester
 • Maskin- og motorhjelp
 • Verdivurdering
 • Hjelp til og finne/skaffe reservedeler
 • Kontakt nettverk av bedrifter/forhandlere
 • Tilgang på bruksanvisninger, bilder, skisser, tegninger, bruks manualer, delelister/kataloger, verkstedmanualer,
  diverse kurs, garanti, service og reparasjons manualer, informasjon og veiledning m.m.

KONTAKT OSS
Send oss gjerne en epost eller ta kontakt på telefon.

Telefon: (+47) 932 83 332


Epost: post@gspeed.no

Fornøyde medlemmer
er vår beste referanse!